2010-05-07

Beszámoló: Vénuszláng Szentély - Bevezető előadás

Egy páratlanul felemelő élő-adás részesei lehettünk a Nap-Ház előadótermében a pénteki napon, Yåel és Yåoel, e drága angyal pár jó-voltából.
Kéz a kézben, egymást harmóniában kiegészítve (adták át egymásnak a szót és) mesélték el, egymásra találásuk kalandos és magával ragadó történetét, melyet mind a mai napig a szeretet, elfogadás és hála fénye övez.... Aki ott volt, szerintem érezhette ezt (is).
Az, hogy ők angyali minőségben vannak jelen e fizikai síkon, nem jelent felmentést bizonyos dolgok szempontjából. Nap mint nap kapják ők is a feladatokat és kihívásokat, amelyekkel szembe kell nézzenek, de önmaguk mély elfogadása, az egymás és minden élő iránt tanú-sított tisztelet és odaadás mindig megteremti azt az energiát, rezgést, érzést, amely a fizikai síkon is elhozza, sőt BEVONZZA a megoldás, a boldogulás és a siker kulcsát.
Aki találkozik velük és hagyja hogy létük, lényük megérintse a sajátját, az megtapasztalhatja, hogy mekkora erő és csoda rejlik önmagunkban, egymásban és mindannyiunk LÉTEZÉSében.
Az angyalok által képviselt minőségre, energiára történő ráhangolódást sok, általuk összeválogatott egyedi zene, a falakon látható saját készítésű képek és a szépen előkészített oltár is segítette. 

Az előadáson elhangzott zenékkel illetve a falon látható Vénuszláng szimbólum képpel (A3 és A4 méretben) kapcsolatban, kérjük a boltban érdeklődjetek, ugyanis lehetőség van ezek beszerzésére.

A további képek itt láthatók:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése