2013-08-22

8.27 | Talp-reflex masszázs tanfolyam

Friss információk, aktualitások az új honlapunkon!


Látogasson meg minket, szeretettel Várjuk! 


A Facebookon is kedvelhettek minket:
facebook.com/naphaz.sopron

 

Talp-reflex masszázs tanfolyam

50 órás Talp-reflex masszázs tanfolyam indul június 3-án, 9 órakor. 

A talp a test térképe. A két láb, a bal és a jobb testfélhez igazodva egységet képez. A kettős szervek területei mindkét lábon megtalálhatók. A középen elhelyezkedő testrészek, mint a pajzsmirigy, mindkét talp belső felületén keresendők. A talpmasszázs kiindulópontja az, hogy testünk minden szerve összeköttetésben van talpunk különböző felületeivel. A "közvetítőcsatornák" ezúttal az idegek helyett az energiapályák. Rajtuk keresztül a lábon bizonyos pontok masszírozásával közvetlenül ingerelhetők, vagy nyugtathatók a szervek.
Ha egy testrész vagy szerv beteg, keringése rossz, a megfelelő pont a talpon különösen nyomás vagy fájdalomérzékennyé válik. Ha ezt a pontot masszírozzák, a hozzá tartozó testrégió keringése javul.

A talpmasszázs különösen hatásos a belső szervek funkcionális zavarainál, mint öngyógyító módszer.Főként anyagcsere-betegségeknél, gerincbetegségeknél és csökkent hormontermelésnél születtek eddig sikerek. Pajzsmirigyprobléma és tarkófájás esetén feltétlen ajánlott. Pozitívan hat szív- és keringési panaszoknál is, kedvezően befolyásolja a légzőszervi (asztma, allergia), a hólyag-, a vesepanaszokat, az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat is. A masszázs a megrekedt energiát ismét nyugodt folyásba tudja hozni. Fokozza a szervezet védekező erejét. Lélektani, lelki hatással a masszázs szorongástól, feszült állapotokból szabadíthat meg. Energiákat tesz szabaddá, a tartás, az arckifejezés megváltozik. Lelki fájdalmakban is segítséget nyújt.


A tanfolyam célja:

Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, melynek segítségével a masszőr egy 45 perces talpmasszázst képes adni.


A tanfolyam felépítése:

A tanfolyam kimondottan gyakorlati jellegű. A hallgatók egymás talpát masszírozva megtanulják, hogy a talpon a főbb reflexzónák hol helyezkednek el, azokat milyen sorrendben és milyen technikával masszírozzák. Oktatásra kerül továbbá olyan praktikus és gyakorlatias elméleti ismeretanyag, amit egy talpmasszázzsal foglalkozó embernek feltétlenül tudnia kell, tudnia illik. Mint pl. a talpmasszázs eredete, története, hatásmechanizmusa, javallatai, ellenjavallatai, kiegészítő reflexzónák...stb.

A tanfolyam 50 órás, kezdés 3-án, minden kedden 9 órától 15 óráig 7 héten át.

A tanfolyamra kérjük hozzatok magatokkal:
- kényelmes ruhát- papucsot- íróeszközt
- masszázsolajat
- törülközőt

A résztvevők a sikeres vizsga után a Nap-Ház által kiállított oklevelet kapnak, igényesetén angol és német nyelven is.A tanfolyam díja: 50.000 Ft

Jelentkezés: www.nap-haz.com/talp-reflexmasszazs-tanfolyam/


Ha most nem tudsz jönni, de érdekel a tanfolyam egy későbbi időpontban, kérünk a megjegyzés rovatban jelezd, mikor lenne jó neked!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése