2013-05-20

Asztrológiai elemzés

- személyiségrajz
- életfeladataink feltérképezése
- hivatás és munka
- párkapcsolati elemzés
- visszatérő élethelyzetek és problémák okainak feltárása

Az asztrológus szemüvegén keresztül minden élethelyzet egy megoldandó feladat, ami tanít minket valamire. Sokszor szembefordulunk életünkkel, nem értjük, miért „büntet” a sors, és miért ismétlődnek bizonyos helyzetek az életünkben.

A születési képletünk egybevetése azzal, ahogyan eddig megéltük a rendelkezésünkre álló energiákat, és ahogyan most éljük az életünket, megvilágosító erővel bírhat a továbbiakra nézve. Eddigi életünk és energiáink egybevetésével ráismerhetünk megoldandó feladatainkra, életünk jelentőségére, és lehetőségünk nyílhat arra, hogy egy távolabbi perspektívából szemlélve eddigi problémáinkat, új jelentőséget nyerjenek életünk eseményei, és felismerhessük, mire tanít a jelenlegi életünk, mi is kell a továbblépéshez.

Az asztrológus nézőpontjába helyezkedve mindenképpen egy belső utazásra indulunk, ami eddigi életünk feltérképezésével indul. Ebből kiderül, hogy eddig mire és hogyan használtuk energiáinkat, vagy éppen mire és hogyan kényszerítettek a belülről feszítő, eddig kontrollálatlan energiáink.

Megismerve értékes energetikai rendszerünket, és félretéve a misztikus múltba vesző sztereotípiákat, erőforrásokká alakíthatjuk azokat az energiákat, amik eddig problémákat generáltak életünkben, és megtalálhatjuk azokat az életterületeket, ahol pozitív módon tudjuk felhasználni őket. Nincsenek „rossz”, vagy „káros” konstellációk egy születési képletben, ahogy „jó”, vagy „szerencsés” csillagzat sem létezik, ami alatt születve borítékolható a hosszú, boldog élet. Mindannyiunknak meg kell tanulnunk azokkal az energiákkal jól gazdálkodni, amikkel érkeztünk erre a világra, és megtalálnunk a lehető legjobb módját azok felhasználására oly módon, hogy környezetünkhöz a lehető legjobban alkalmazkodva tudjunk számunkra jó életet élni. Senki sem képes kívülről megmondani, hogy milyen a számunkra jó élet. Ez a mi feladatunk, hogy megtaláljuk, és megteremtsük azokat az életkörülményeket, amik között boldogan tudunk élni.

Az asztrológia nézőpontját magunkévá téve egy kis segítséget, ha úgy tetszik, egy térképet találhatunk, ami segít megtalálni az előttünk álló, labirintusnak tűnő hálózatban a nekünk leginkább megfelelő utakat, és útmutatót adhat a választáshoz. Eddigi választásaink feltérképezése hozzásegít, hogy levessük régi sablonjainkat, és új utakra merjünk lépni, új lehetőségeket merjünk kipróbálni.

Kapcsolataink embertársainkkal, legyen az a főnökünk, a barátaink, ellenségeink, vagy életünk párja, a legnagyobb erőpróbák, vagy éppen a legszebb pillanatok forrásai lehetnek. Egy másik ember, aki más energiákkal él ugyanazon világban, mint mi, teljesen másként viszonyul ugyanazokhoz a körülményekhez. Két ember találkozása mindig két energetikai rendszer találkozása is.
Minden ember, akivel kapcsolatba kerülünk, valamilyen módon képviseli a saját energiáinkat, megjeleníti számunkra azokat, és ezzel segít, hogy jobban megismerjük magunkat. Ez éppúgy igaz „ellenségeinkre” is, mint bárki másra a környezetünkben.

Kapcsolataink elemzéséhez is csak a saját képletünkre van szükségünk. Bár hasznos lehet, ha a másik fél energetikai rendszerét is feltérképezzük, mégis, az, hogy mit képvisel a másik a számunkra, a saját képletünkben találjuk meg, és a hozzá való viszonyunkat is ez az ábra fogja megmutatni.
Kapcsolatainkban megjelenő konfliktusaink is belső ellentmondásaink kivetülése, és a világ, mintegy tükrözve jeleníti meg számunkra, hogy mivel van dolgunk még, hogy harmóniába kerüljünk önmagunkkal.

Az elemzés előkészületeihez egy adatlap kitöltése szükséges, ami tartalmazza a születési ábra elkészítéséhez szükséges információkon túl az elemzéskérő eddigi életének főbb eseményeit, azaz az élettörténet feltérképezéséhez szükséges információkat is. Ennek feldolgozása után, kerül sor a személyes konzultációra.

Az adatlapot INNEN ◄ (kattints az INNEN szóra) lehet letölteni.

Az elemzést végzi: Romsics Sándor

Az elemzés díja: 6 000 Ft.

A személyes konzultációra egyéni egyeztetéssel lesz lehetőség az adatlap kitöltése után, amit kérünk ide küldjetek el:
naphaz.info(kukac)gmail.com

Köszönjük figyelmeteket!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése