2011-11-04

A jelenleg elérhető egyik leghatásosabb önfejlesztő kurzus mostantól Sopronban is!

Kedves Barátom!
Hogy az életben mennyire fontosak a meggyőződések, hitek, azzal kapcsolatban hadd idézzek először is Randy Gage-től: „Hogyan lehetünk sikeresek? Úgy, hogy kifejlesztjük a pozitív hitet magunkban, és ha így teszünk, nagy eséllyel láthatunk kívánságunknak megfelelő dolgokat... (…) Építs magadban sziklaszilárd hitet és így elérheted az álmaidat!”

Talán Te is láttad A Titok című filmet…
Neked is hiányzott belőle a hogyan?
Van egy jó hírünk! Mi megmutatjuk Neked! :)
Szeretnél sikeresebb lenni, de sokszor megtorpansz?
Szeretnéd bevonzani, megvalósítani céljaidat?
Harmonikus párkapcsolatot szeretnél?

Megerősítenéd önbizalmad annyira, amennyire nem is gondolnád, hogy lehetséges?
Talán Te is egyetértesz azzal, hogy az embernek elengedhetetlen az Önmagába, és a sikerbe vetett hit. „Na jójó” - kérdezik sokan – „de hogyan higgyem el, hogy meg tudom valósítani céljaimat?” Kevesen tudják, hogy hiteket, meggyőződéseket, te is kreálhatsz magadnak! Bármit, amit el akarsz hinni! Ez tud abban segíteni, hogy el is érd a kívánt eredményt, legyen szó pénzről, párkapcsolatról, bármiről. Azokat a korlátokat, gátló meggyőződéseket, hiteket- vagy nevezzük akár programoknak, - amik akadályoznak az előre jutásban, le is tudod építeni. Végleg, valóban hatásosan.
Ez az Avatar® valódi ereje!

Jelentkezz még ma a 9 napos Avatar® kurzusunkra, mely teljes egészében egyszerű gyakorlatokból (és minimális elméletből) áll, melyek nagy segítségedre lesznek, hogy jobbá tedd az életed!


Az érdeklődők részére "Hiteink Kezelése" címmel mini kurzust tartunk, ami bepillantást enged a hitrendszereid működésébe, és hogy ezeknek milyen hatása van az életedre.

A mini kurzus időpontja:
2011.12.02–án, 17:00-21:00–ig.
(Az érdeklődőket előzetes bejelentkezés alapján tudjuk fgadni!)
Részvételi díj: 2.000 Ft

A 9 napos kurzus időpontja: 2011.12.12-től 2011.12.20-ig
Helyszín: Sopron, Nap-Ház, Kossuth L. u 2.

Jelentkezni lehet a (70) 381-62-73-as számon, vagy az avatarkurzus(kukac)gmail.com e-mail-címen Munkácsi Gábornál! Hivatkozz a Nap-Ház-ra!
__________________________________________________________
a kép forrása: http://www.avatar.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése