2011-05-01

Családállítás Sopronban Anja Brasserrel

Sziasztok! Elnézést, hogy az utolsó pillanatban szólunk, de május 21-én vagy 22-én Anja Brasser holland családállító terapeuta lesz nállunk. Régóta a családállítás területén dolgozik, Magyarországon már 15 éve tart Workshop-okat. A módszer lényege, hogy a családban lévő elakadásokat tudott, vagy nem kimondott eseményeket (tabukat) hoz a felszínre, ezeket energetikailag és verbálisan is gyógyítja. Aki szeretne a témában jobban elmélyedni, ajánljuk figyelmébe az itt olvasható leírást. Amennyiben további kérdéseitek vannak, lépjetek kapcsolatba velem.

Kinek ajánlott:
Mindazoknak, akik úgy érzik, hogy családjukban fel nem fedett titkok vannak, esetleg ismétlődő mintákat talál, amik generációkon keresztül visszatérnek. Ha kommunkikációs, vagy érzelmi problémák vannak a családtagok között, vagy ha a szülő vagy a gyermek úgy érzi, hogy nem a saját “szerepét” játsza: tehát, ha a gyerek uralkodik a szülőn, vagy a szülő nem vállalja a saját felnőtt felelősségét...

Lehetőség lesz nála egyéni, vagy csoportos munkára.

Csoportmunka:
A csoportmunka kétféleképpen történhet: az állító az egész csoport előtt megosztja a problémáját, ezt nevezzükk nyílt állításnak. Vagy az állító és a vezető egy külön helységben beszélik meg a problémát, így a csoporttagok a problémát nem ismerik, de az energia attól még ugyanúgy működik.

Csoportban a különböző szereplőket a résztvevők jelenítik meg.

A jelentkezők számától függően,
a családállítás lehetősége
1 vagy 2 napig lesz adott.


Egyéni állítás:
Az egyéni állításban csak a terapeuta, és a kliens vesz részt. A szereplőket különböző tárgyak vagy szimbólumok reprezentálják.

Az állítás ára:
Csoportban: 10 000 ft / nap / fő
Egyéniben: 12 500 ft / fő + tolmácsolás (ha szükséges): 2 000 ft
Amennyiben nem szeretnél állítani, csak szereretnél résztvevő lenni, akkor az 3 000 ft / fő.

Jelentkezés:
Csáky Zitánál
+36-30/294-6537

Jelentkezésetekhez légyszíves a telefonszámodat is mellékeld, mert az idő rövidsége miatt könyebben tudom a szervezést kézben tartani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése