2009-10-15

AJÁNLÓ-könyv

KÖNYV -ajánló



Pósa Ferenc: A Betegség mint Pótcselekvés 

“Tedd fel magadban a kérdést: mit tudhat egy gyógyító ember az Én betegségemről?
Mit tudhat egy gyógyító ember a gyógyulásomról, amikor már annyi mindent megpróbáltam és semmi sem segített, amikor minden gyógymód csak átmeneti javulást hozott?
Jogos kérdések!

Tudod, ebben az országban, ebben a világban csak egyetlen ember van, aki meg tud gyógyítani Téged! (Rosszul gondolod! Nem én vagyok az!) Te tudod önmagad meggyógyítani! Te tudod, hogy mi kell a gyógyulásodhoz! Te tudod, hogy mi tesz boldoggá! Én veled, vagy segítőddel együtt viszont segítséget tudunk nyújtani ahhoz, hogy fel tudd fedezni az értékeidet, öngyógyító erőidet, és ezeket alkalmazni is tudd a gyógyulásod érdekében!”

Mondja Pósa Ferenc aki könyveiben szeretné átadni sok éves gyógyító munkája során megszerzett tudását a lelki tényezőkről, melyek a betegségeket okozzák, és azokról a lelki erőkről, melyek a gyógyulást segítik elő!

A szerző véleménye szerint a betegség azért alakul ki, mert életünk egyes területein elvesztettük az örömöt vagy elnyomtuk az öröm megélő képességét. A gyógyuláshoz újra meg kell tanulnunk felfedezni és megélni örömeinket.

Amikor betegek vagyunk, figyelmünk leginkább a prob­lémákra és a nehézségekre terelődik, miköz­ben értéke­inket, lehetőségeinket alábecsüljük. Ebben a lelkiállapotban nagyon könnyen elhi­degü­lünk magunktól, kishitűvé válunk, és ez lehetetlenné teszi a gyógyulásunkat.

Pósa Ferenc : A betegség mint pótcselekvés című művében segít abban, hogy megtaláljuk, hogy egy adott betegség megjelenésének milyen élethelyzet, milyen lelki probléma ad okot. Segít a problémáinkkal szembe nézni és ugyanakkor irányt mutat, hogy merre keressük a kivezető utat. A lelki okok leírása mellett megtaláljuk a betegségek tüneteinek és hagyományos kezelési módjainak részletes leírását is.

Ha szeretnél az íróval személyesen is találkozni és beszélgetni a október 16-17-én Sopronban a NAP-HÁZ-ban lesz lehetőséged, sőt még személyes konzultációra is lesz lehetőség! 

Pósa Ferenc a NAP-HÁZ vendégeként előadása után dedikálja könyvét.



Részletes program itt:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése